2012-03-04 09:33:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma inkább ne akarjon rögtönözni

Napi horoszkóp március 4-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

 

Ön amúgy is hajlamos a kapkodásra, de most valahogy különösen. Legalább a hétvégén próbáljon meg relaxálni. Ha máshogy nem megy, próbálkozzon a relaxációs masszázzsal, aromaterápiával, forró fürdővel, vagy hidegzuhannyal..

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ez a mai nap a kapcsolatteremtés, új ismeretek szerzésének napja lehet a Bika jegyűek számára. Eddig mindig rohanva rohant, és talán ezért nem is vette észre, hogy lennének munkahelyén is barátai. Valaki szemet is vetett önre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Valamit el kellene engednie, de ön – Ikrekre nem jellemző módon – görcsösen ragaszkodik hozzá. Pedig ez most a lelki továbblépés záloga lehet: amit nem ereszt, az nem ereszti. Az elengedés megkönnyebbít.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai nap különösen kedvezhet az ügyintézésnek, vásárlásnak, mozgásnak és kalandozásnak. Nem kell vad szerelmi jelenetekre gondolnia: kaland lehet egy vad és merész ruhavásárlás is. Vagy egy szabadban elköltött ebéd.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Talán nem minden úgy alakul ma, ahogy azt eleinte eltervezte. De ha helyet hagy a szívében a változásnak, akkor akár sokkal jobb is lehet. Ne keseregjen a nem sikerülő ügyek miatt. Valami új készül már az idő méhében.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Élvezze a napot úgy, hogy közben hasznossá is teszi magát. Persze lehet, hogy ez a hasznosság most a haszontalan dolgokban található meg. Például az önkifejezésben. Énekeljen, fessen, táncoljon, vagy főzzön valami zseniálisat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jobban kellene figyelnie önmagára! A gondolataira, a tetteire, s mindarra, amit a beszélgetőpartnereiben kivált. Nem véletlen semmi, amit mond. Mindennel hatást teremt. És az visszahat. Legyen jó, de néha még ez sem elég.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ismét egy dolgos nap várja. Úgy látszik, ön nem ismeri a hétvége fogalmát. De nem biztos, hogy a családja ezt még mindig tolerálni tudja. Ha Ön is úgy érzi, hogy elszaladt önnel a ló, akkor változtasson. Nem olyan lehetetlen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma inkább ne akarjon rögtönözni. Tényleg gondolja jól át, hogy mit akar leírni, kimondani. A szavaknak súlya van. A váratlan helyzetek persze azonnal reagálást kívánnának, de ha lehet, kérjen gondolkodási időt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hajlik a magába fordulásra, és szeretne elzárkózni a világ elől. Valahogy ezt most mégsem teheti meg. Ideje lenne változtatni az életén, és ezt csak külső segítséggel teheti meg. Lépjen színre, legyen bátorsága!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A hétvégét a szokásos módon töltené: mindig azt csinálja, amit maga akar. Pedig ön is társadalomban él, szűkebb környezete, a családja elvárásainak is időnkét meg kell felelnie. Hiszen szereti őket, nemde?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön tudja a legjobban: nem az a fontos, konkrétan mi történik, hanem az, hogy önben mit is vált ki ez az esemény. Persze a kiindulást mindig a mi tetteink jelentik. Sőt, néha elég egy gondolat. Egy sugallat, amiből kihajt a jövő.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: